perjantai 8. huhtikuuta 2016

Ellei maailman paras leipä

Minulla oli vaihe elämässä, etten oikein syönyt leipää. Nyt olen löytämässä sitä uudestaan. En syö sitä kuitenkaan enää puolihuolimattomasti aterian siivellä, vaan se on nykyään ruokapöydän tähti, silloin kun sitä on. Ateria siis koostetaan leivän ympärille.

Ja sitä tarkoitusta varten kannattaa hankkia hyvää leipää. Ainakin yhtä Suomen parhaimmista, ehkä ihan maailmankin. Aroma Bageri & Konditorin Levain-leipä nimittäin. Tätä leipää, voita, parsaa ja munasta. Aika lähellä täydellistä ateriaa, etten sanoisi. Jos eksytte Vaasaan, käykää, ottakaa leipä mukaan ja syökää paikan päällä pullaa, sekin on superhyvää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti