perjantai 7. elokuuta 2015

Ihan puhki

Olemme kävelleet aikamoisia määriä ympäri Kööpenhaminaa ihastellen kaupunkia ja vähän sen ulkopuoltakin. Ostoskatu Stroget on kävelty läpi, Torvehaller-kauppahallissa notkuimme ruokatiskeillä ja Den Blå Planet hurmasi myös vauva Veen kaloillaan. Kööpenhaminassa on kiva matkailla lapsen kanssa, kaikki ovat superystävällisiä ja itkukin saa aikaan vain hymyileviä mummukoita.

Neljäntenä päivänä itse kustakin alkoi tuntua vähän tältä. Kirvelevää, mutta oli hyväksyttävä, että rimaa on matkoilla vastedes laskettava. 

Päätimme aloittaa heti ja loppujen lopuksi Matti sanoi aikovansa laittaa pukluisen paidan syömään mennessä ja totesin sen olevan järkevää. Itse olin kaavaillut hikistä mekkoa, jossa on maitotahroja. 

Suosittelen vauvareissuille hyvää hotellihuonetta, ruokapaikkojen etukäteisetsintää, kantoreppua ja ennen kaikkea viinipulloa sen hyvän hotellihuoneen jääkaappiin. 

1 kommentti:

  1. Kyllähän se niin on,että matkassa aina "rähjääntyy"!MUMMAN tulee aivan mahdottaman ikävä vauva VEETÄ,kun katselee kuvasta pientä lomalaista.Muuten,meillä on Inkerin kanssa kemiat pelannut tosi hyvin.Välillä vähän neuvotellaan pihalle meno ajoista.Täällä on ollut tosi hieno sää tänään.Hyvät loman jatkot!Haliterveiset teille kaikille :toispuoljoen mumma ja paappa

    VastaaPoista