keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Ihan pihalla

Ehkäpä tämän vuodenajan kulunein ilmaus, mutta sitä ollaan oltu. Monellakin tavalla. Pihalta palaillaan pikku hiljaa normaali elämään, aivot ovat alkaneet toimia jo jotakuinkin normaalisti. Toisella pihalle ollaan vasta siirtymässä.

Olemme tehneet aika paljon hommia puutarhassa ja haaveina olisi saada suurimmat projektit juhannukseen mennessä valmiiksi, jonka jälkeen kaavailemme nauttivamme ulkona olosta. Että kuun vaihteessa säiden olisi parempi muuttua mukaviksi.

Tilasimme työmiehet siistimään viime syksynä rakennetun laatoituksen ja asentamaan siihen reunakivet. Samalla Kiinteistöpalvelu Aholan miehet siistivät ojanpuoleisen rinteemme. Me Matin kanssa istutimme siihen tuija-aidan. Lisäksi laitoin pihan puolelle juhannusruusuja ja norjanangervoja vuorotellen riviin, pari pihlajaa ja niiden ympärille valkoisia perennoja kasvamaan. Ojan puolelle Matti rakensi kivistä rajan, jonka yläpuolelle heittelin valkoisen kesämalvikin ja ruiskukan siemeniä. Katsotaan millainen ojan rinteestä tulee, toivottavasti jotain muuta kuin voikukkapelto, josta pilkistää leppien ja näsiän poikasia, joka se on ollut viimeisen neljä vuotta.
Viime syksyn tilanne. Kiinnitä huomio oikeaan laitaan.

Tämän kesän tilanne.

1 kommentti: