perjantai 11. huhtikuuta 2014

Täydennys kulmaan

Postasin jokin aika sitten viehtymyksestäni keittokirjoihin hodari-reseptin yhteydessä ja tästä viehtymyksestä johtuen jouduimme laajentamaan kotimme kalustusta. Omistan varmaankin lähemmäs kolmekymmentä keittokirjaa ja valikoimani kasvaa muutamalla kirjalla vuodessa. Kolme vuotta sitten, kun muutimme Ronnalaan, kirjavalikoimalle oli tilaa, mutta nyt keittokirjapino huojui liian uhkaavana milloin missäkin ja oli aika pistää ne sopivammalle paikalle.

Vaikka eräs sisustussuunnittelija sanoi telkkarissa, että kirjoja ei hänen mielestään saisi säilyttää olohuoneessa (missä sitten?), uhmasin ajatusta ja siirsin myös kaikki keittokirjat olohuoneeseen. Sitä paitsi minun silmääni on tyynnyttävää katsella kirjahyllyn säntillistä siisteyttä ja eri väreissä liukuvia kirjan selkämyksiä. Tulen siitä rauhalliseksi ja hyvälle tuulelle.

Ostimme pari vuotta sitten suomalaista hyllysarjaa, joka koostuu palasista, joita yhdistelemällä voi rakennella kaikenlaisiin tarpeisiin ja tiloihin sopivan hyllykön. Tilasimme hyllyymme uuden kulmapalan ja tällä viikolla se saapui. Siirsin keittokirjat sinne ja tyytyväisyyttä uhkuen olen katsellut kaikkia keittotaidon opuksiani vihdoinkin näkyvissä ja niille sopivan arvokkaalla paikalla, olohuoneessa.



1 kommentti:

  1. Paljon parempi kuin mun keittiön kaapissa sekalaisessa kasassa olevat keittokirjani/lajittelemattomat reseptivihot ja lehtileikkeet...

    VastaaPoista