tiistai 18. maaliskuuta 2014

Takatalviko?


Yritän suhtautua tähän säähän aikuismaisesti ajatellen, että niin, maaliskuussa tuleekin olla lunta. Ja olla samalla realisti sen suhteen, ettei lumi todennäköisesti kestä maassa kovin kauan (yltiöpositiiviseksi minua voi nimittää, jos pääsiäisenä ihastelemme vielä valkoista maata). Ja samalla olen huolissani syreenien silmuista ja hennosti punertavista koivuista. Ja näistä alla olevista narsisseista! Jouduin pelastamaan ne kylmästä, pakkasen puolelle menevästä eteisestä portaille nököttämään. Onneksi ne virkistyivät lämpöhoidossa ja kukkivat nyt iloisesti.

2 kommenttia:

  1. Radio Novassa Annika Metsäketo ja Sari Seppälä nimesivät mielestäni hyvin tämän takatalvea edeltäneen ajan. Se oli etukevät :D

    Tuntuuhan se nyt oudolta pitkän, syksyn kaltaisen jakson jälkeen, kun lunta tulee enemmän kuin tähän saakka yhteensä. En ihan hirveästi jaksa tässä vaiheessa enää lumen tulosta innostua.

    VastaaPoista
  2. Ja jotenkin oli ehtinyt orientoitua kevääseen. Mä olen päättänyt, että toppatakkia ei voi enää vetää niskaan, vaan paksummalla välikausitakilla on pärjättävä :)

    VastaaPoista