maanantai 28. lokakuuta 2013

Kurkistus yläkertaan

Matin tekniikkanurkassa mainittiin Ronnalan viihdehuone. Meillä tosiaan on kaksi olohuonetta ja toista puhuttelemme viihdehuoneena.

Koska yläkertamme on viistokattoinen ja ikkunat ovat tosi pienet, ei siellä koskaan tule kuvattua tähän blogiin mitään. Valo on siellä niin huono, että värit vääristyvät ja kuvista on hankala saada kivoja. Tämän uhallakin päätin, että esittelen teille viihdehuoneen.

Huone on ainoa, jota emme muuttaessamme suunnitelleet. Sinne kannettiin kaikki se tavara, joka oli ylimääräistä. Komeus kruunattiin löhösohvalla ja telkkarilla. Vaikka en erityisemmin pidä punaisesta, näytti kovasti siltä, että viihdehuoneeseen kertyi kaikki punainen, jota Matti tai minä omistimme (minä sohvatyynyjä, Matti kitaran). 

Kaikki on siellä eri paria, lämpimän väristä ja hiukan kulunutta. Sinne voi viskata kaikkea talon ilmakuvasta legotaloon ja kaikki näyttää... no, kivalta. Se on huone, jossa voi lötkötellä sohvalla ja pyytää asuinkaverilta jalkojen silitystä ja antaa vastapalveluksena päähieronnan leffan lomassa.

4 kommenttia:

  1. Just niin kotoista ja viihtyisää kuin vintillä kuuluu ollakin :)

    VastaaPoista
  2. Joo, se tuntuu sellaiselta pesältä :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on ihan hirveä hinku tulla teille kylään. Vitsi kun löytyisi sopiva aika. Ja olisi mielellään kesä.
    P

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti ennen ensi kesää saadaan sopimaan joku aika.. ja kesällä sitten uusiksi :) mulla on muuten vielä kaikki joulukuun viikonloput vapaana, että sinne voisi sopia.

    VastaaPoista