lauantai 21. syyskuuta 2013

Puheesta spagettiin

Varmaankin moni kuuntelee työmatkoillaan radiota. Erityisesti ne, jotka matkaavat työpaikallensa autolla. Radio Novalla tai Aallolla oli mainos aikanaan tyyliin: Haluatko kuunnella radiostasi a) hyvää musaa vai b) politiikkaa ja maailmantuskaa. Valitsin jälkimmäisen. 

Kuuntelen siis Yle Puhetta. Luitte oikein, Yle Puhetta. Olin aluksi kauhuissani, kun Olga K. ja Jarmo Laitaneva aloittivat Yle Puheen aamuissa, he kuulostivat nimittäin ei-niin-muodollisilta. Nyt olen jo tottunut.

Yle Puheesta saa hauskoja vinkkejä, esimerkiksi tästä:

Suomi syö ja juo - nykydokumentointia museoissa

Kysymyksessä on museoiden hanke, jossa dokumentoidaan suomalaisten nykyhetken syömistä ja juomista kuvien kautta. Siihen voi osallistua räpsäisemällä otoksen (myös ei-niin-hyvät käy!) tavallisesta aamupalasta, kauppareissusta perjantaina tai kahvihetkestä vanhempien kanssa. Kuvat lähetetään nettisivun kautta dokumentoitavaksi. 

Hanke on mielestäni jotenkin liikuttava. Aion ottaa tänään kuvan kun syömme pasta bolognesea. Kaavailin kuvaan mukaan Mattia, joka syö spagettia. On lohduttavaa ajatella, että joku katsoo sadan vuoden kuluttua meidän keittiömme kuvaa ja pohtii, oliko se todella tuollaista. 

2 kommenttia:

  1. Mä en nyt osaa sanoa muuta kuin: <3 <3 <3

    Blogi on IHANA! :)



    Anna

    VastaaPoista
  2. Kiitos (tää hymyilee täällä idiootin näköisenä) :)

    VastaaPoista